Babagan Kita

abouts

Kumpulan Charmlite

Dumunung ing Xiamen, China, didegake ing taun 2004, Xiamen Charmlite Co, Ltd wis dadi salah sawijining pemasok utama ing industri hadiah lan promosi uga industri minuman keras ing China.

Urip bisa luwih gampang karo inovasi Charmlite. Minangka panyedhiya sumber lan panyedhiya solusi solusi siji paket, Charmlite duwe katrampilan supaya bisa entuk produk saka A nganti Z, sing bisa dadi promosi kanthi logo sing sampurna kanggo sampeyan.

Kanthi persiyapan pabrik cabang Funtime Plastics (Xiamen) Co, Ltd lan ing garis cetakan omah, Charmlite nawakake luwih saka pangiriman sing efisien, produk kualitas apik lan rega sing kompetitif.

Minangka perusahaan sing tanggung jawab, Charmlite wis nggolek teknologi anyar lan bahan ijo kanggo produk sing diwenehake.
Aja mandheg ningkat yaiku moto kabeh anggota Charmlite.

Kita ngarep-arep njelajah pasar karo mitra sing apik kaya sampeyan.

Xiamen Charmlite Co, Ltd wis ngasilake lan nyedhiyakake hadiah promosi sing efektif lan premium macem kanggo sawetara merek lan perusahaan sing misuwur ing dunya, kayata Coke, Disney, SAB Miller, Bacardi lan sapiturute wiwit taun 2004.

Saiki kita duwe database produk sing gedhe kayata tas, omben-omben, barang elektronik, ember es, produk ruangan, barang olahraga lan sapanunggalane, cocog karo promosi musiman taun, peluncuran produk, kampanye pemasaran, utamane ing omben-omben lan industri ombenan. Pengalaman lan kawruh produk sing akeh banget nulungi kita ngembangake sawetara hadiah lan premium promosi sing sukses kanggo merek lan perusahaan global sing misuwur.

Charmlite duwe tim profesional, sing pengalaman 15 taun kanggo nangani bisnis internasional.

team
team1
team3

Kita kanthi lengkap ngerteni manawa kontrol kualitas minangka fokus utama lan fokus utama. 6 staf QC profesional nyedhiyakake macem-macem produksi macem-macem sing ngubengi kanggo mriksa produksi saka bahan mentah kanggo ngemas supaya njamin pangiriman langsung lan produk apik.

Misi kita yaiku kanggo nglindhungi Barang lan Lapuran Sampeyan.

Charmlite nampani kerjasama anyar karo mitra luar negeri, agen tuku lan pelanggan langsung.

Plastik Pluntime (Xiamen) Co, Ltd

Plancar Funtime (Xiamen) Co, Ltd didegaké minangka pabrik anak Charmlite ing taun 2013 kanggo mligi ngrancang lan nyiptakake cangkir pekarangan plastik, cangkir slush lan tumbler ing industri hiburan uga industri panganan tradisional lan industri minuman keras.

Nganti saiki kita duwe luwih saka 100 model cangkir lan gelas anyar sing plastik, kalebu cangkir slush, yard, ale, das bir, lan yard sumunar LED kanthi fungsi. We nawakake cangkir saka ukuran 8OZ nganti 100OZ, cocog karo warna PMS. Produk kita banget populer ing antarane para klien lan nampa sukses gedhe ing pasar, utamane ing Carnivals, Daiquiri Bars, studio Universal, Taman banyu, Zoos lan pusat hiburan liyane ing saindenging jagad.

42 mesin, kalebu mesin injeksi, extruders, mesin jotosan lan mesin merek maju njamin produk kualitas lan kiriman punctual saka 99.9%. Garis cetakan omah siap kasedhiya kanggo barang-barang sing wis dikepengini lan ngetrapake ide inovatif kanthi sampurna.

Plastik Funtime ngerteni kabutuhan alternatif ramah lingkungan. Ing siji cara, kita bisa nggunakake kaca anggur sing gunakake maneh, seruling lan tumbler. Kanthi cara liyane, kita nggolek teknologi anyar nggunakake PLA lan bahan sing ramah lingkungan kanggo ngasilake cangkir lan gelas. Kita meh ana!

Tujuane yaiku dadi panyedhiya solusi mandeg siji-mandheg.
Misi kita yaiku nawakake cangkir sing apik lan ningkatake kualitas berkualitas.
Ngarepake nggawe produk sing sukses karo sampeyan.
Funtime duwe Disney FAMA, BSCI, audit Merlin, lan liya-liyane. Auditor kasebut dianyari saben taun. Ing ngisor iki gambar sawetara sertifikat.

factory1