FAQ

FAQ

PITUKSAN SEMASA DIPENGGALKE

1. Apa bahan sing sampeyan gunakake kanggo kaca pekarangan, gelas anggur lan cangkir liyane?

Mung bahan bahan pangan sing digunakake. Bisa dadi PET, PVC, PETG, PP, PE, PS lan tritan.
Biasane PET lan PVC bakal digunakake kanggo kaca ngarep.
Tritan lan PET bakal digunakake kanggo kaca anggur.
Saiki kita uga ngembangake teknologi anyar kanthi nggunakake bahan ijo:
PLA (pati jagung, bagasse tebu), serat pring, jerami.

2. Apa tes sing bisa diatasi?

Produk bisa lulus tes kelas, FDA lan LFGB kanthi Intertek lan SGS.

3. Apa audit pabrik sampeyan?

Kita duwe BSCI, audit Merlin lan Disney FAMA, lsp.

4. Pira model saka sampeyan duwe total?

Saiki kita duwe luwih saka 100 model lan gaya kalebu:
A. Yard (cangkir yard, kaca yard, yard slush, es jeblugan es, cangkir kembar, cangkir twisted, cangkir sipper, setengah yard ale, boots bir, cangkir bir, cangkir yard LED)
B. Gelas anggur, suling Sampanye, kaca badai,
C. cangkir IML
D. botol & tumbler liyane.

5. Aplikasi produk

Cangkir plastik / kaca tingal plastik digunakake ing bar, karnaval, bioskop, nightclubs, restoran, taman tema lan Universal Studio kanggo jus, slush, soft drink lan bir.
Nalika kaca anggur Stemless banget populer kanggo ruangan ruangan, kemah, sisih sing kurang, klub wengi lan sapanunggalane.
Kopi ngombe PP IML minangka promotor merek paling apik, kanthi biaya sing sithik.
Panelusuran pokok sampeyan mungkasi ing kene kanggo cangkir paling apik.

6. Apa sing arep digunakake kanggo nyithak?

Percetakan layar sutera, percetakan transfer panas, percetakan nutup keretas, percetakan pad lan cetakan lengan cetakan UV kasedhiya.

7. Nggoleki opsi liyane?

Opsi liyane bakal dikirim liwat email nalika dijaluk. Perancang berbakat kita seneng bisa karo sampeyan kanggo nggawe produk khusus kanggo sampeyan.

8. Apa MOQ sampeyan? Sampeyan bisa ngedol jumlah cilik?

Kanggo cangkir, biasane MOQ yaiku 2000pcs.
Mangga priksa karo kita kanggo persediaan kanggo jumlah sing luwih cilik.

9. Kepiye cara njupuk conto?

Hubungi sales@yardcupfactory.com. Utawa nelpon langsung.
Pelanggan seger dijaluk mbayar biaya sampel lan barang kurir.
Ragad conto dibalekake kanthi urutan.

10. Kepiye cara mbayar ragad lan biaya kurir?

Paypal / Western Union / TT kabeh ditampa.

11. Apa sampeyan dadi conto timbal lan produksi masal?

A. conto sing ana: 2 dina.
B. Sampel merek: 7 -10 dina.
C. Produksi massal: 30 dina sawise persetujuan sampel ing 100,000pcs.ord
D. Urutan Rush bisa diatur kanggo pelanggan VIP.

12. Apa sampeyan bisa nawarake kiriman menyang negarane?

Ya, istilah FOB China, rega CFR, DDU lan DDP kasedhiya.
Kita duwe hubungan sing apik banget karo pendhukung kanggo entuk layanan sing apik uga tarif pengiriman barang sing apik.

13. Apa syarat pembayaran sampeyan.

A. T / T: 30% luwih dhisik karo PI, imbangan 70% sadurunge kirim.
B. L / C ing pandeleng.
C. istilah liyane sing bisa direncanakake.

ING NGANGGO BISA DENGAN US?