Charmlite BPA Free Plastik bocor Bukti Botol Water Botol Tahan 650ml-22 oz

Keterangan Singkat:

Digawe saka plastik gratis BPA, kanggo njamin tahan lan entheng, botol banyu motivasi iki bisa urip, tiba, lan mbuwang. Aja maneh sumelang yen integritas botol banyu maneh.

Botol banyu plastik sing apik banget sing ramah minangka tambahan sing cocog kanggo gaya urip sing sehat!

Kanca Wisata & Paling Kasedhiya Kanggo Petualangan Sabanjure utawa Perjalanan menyang Gym.

Pungkasan, - botol banyu sing dirancang kanthi apik sing bisa tetep janjeni jadwal edan sampeyan.

Disaranake Ngumbah tangan SAIKI.

1.Kapacitas: 300ml / 500ml / 650ml

2.Material: Plastik (PET)

3.Wujud: BPA gratis, bahan panganan

4.Color & Logo: Selaras


Detail Produk

Tag Product

Digawe saka plastik gratis BPA, kanggo njamin tahan lan entheng, botol banyu motivasi iki bisa urip, tiba, lan mbuwang. Aja maneh sumelang yen integritas botol banyu maneh.

Botol banyu plastik sing apik banget sing ramah minangka tambahan sing cocog kanggo gaya urip sing sehat!

Kanca Wisata & Paling Kasedhiya Kanggo Petualangan Sabanjure utawa Perjalanan menyang Gym.

Pungkasan, - botol banyu sing dirancang kanthi apik sing bisa tetep janjeni jadwal edan sampeyan.

Disaranake Ngumbah tangan SAIKI.

1.Kapacitas: 300ml / 500ml / 650ml

2.Material: Plastik (PET)

3.Wujud: BPA gratis, bahan panganan

4.Color & Logo: Selaras

detail1
detail2
detail3

Wong diwasa sing sehat kudu ngonsumsi banyu paling ora saben jam siji. Miwiti panggunaan banyu ing wayah esuk.

DIBENTUKKE ING ING ING KANGGO

Botol, alus, mlengkung, lan klasik, botol banyu kita yaiku desain minimalis sing bakal dicampur karo klambi. Katon nalika nggunakake banyu.

Botol banyu Charmlite bakal tetep sampeyan wareg lan konten sajrone kabeh lelungan.

Cukup nangkep, nggawa, mbuwang ing kanthong, utawa lebokake kanggo ngulandara. Wis siyap apa-apa!

Entuk karo sampeyan sedina, saben dina. Sampeyan minangka botol sing bisa tetep sampeyan.

Produk Rekomendasi:

ijfei12

Botol banyu 650ml

klfjewl2

Botol banyu 400ml

gwfeew

Botol banyu 650ml


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: