Charmlite Awet-nggunakake 100% Tritan Stemless Wine Glass Barware Glass - 16 oz

Keterangan Singkat:

Gelas anggur Charmlite 16oz tritan paling populer karo para pelanggan AS. Desain jelas kristal sing elegan kanthi tampilan kaca premium sing nyata dadi pilihan sing apik kanggo para pelanggan sing mbukak toko Amazon. Ganti kaca tritan iki ora diwatesi BPA lan bakal ngematake sampeyan lan tamu. Luwih becik kanggo mung ngombe, nanging uga salad utawa panganan cuci mulut ing pesta sampeyan

Kapasitas: 16oz / 450ml

Bahan: Plastik (Tritan utawa Polycarbonate)

Fitur: Bahan Kelas

Werna & Logo: Selaras


  • Model No. CL-WG009
  • Detail Produk

    Tag Product

    Pambuka Produk: 

    Gelas anggur plastik tritan tanpa lambung Charmlite minangka alternatif paling apik kanggo gelas anggur kanthi konvensional, amarga luwih kuwat lan ora tugel! Cukup awale kanggo panggunaan saben dinane sampeyan bisa ngrasakake anggur sampeyan ing lingkungan apa wae tanpa kudu kuwatir babagan kacilakan lan potongan kaca sing rusak.

    Gelas kasebut gampang di resiki lan dienggo, sampeyan bisa ngombe jinis minuman menyang alat ngombe sing apik! Saka brendi nganti scotch lan soda nganti jus, sampeyan ora bakal seneng set gelas anggur kasebut. Boten kados pesaing kita sing mung nyedhiyakake kaca ketebalan tembok sing lancip, Charmlite nyedhiyakake macem-macem kekandelan saka kaca tingal ngombe sing ora bisa ditrapake sing bisa memenuhi syarat pelanggan. Gelas anggur versi tebal ngidini sampeyan nutupi gelas anggur sing ora apik nganggo tangan sampeyan lan nyuda anget sing lelungan saka tangan sampeyan liwat kaca. Kajaba iku, sampeyan bakal nggawe hostess apik banget kanggo nggawe kaca iki minangka hadiah kanggo liburan, ulang tahun, pesta utawa pesta pertemuan. Kadhangkala urip bisa angel, nanging kita yakin manawa kaca anggur plastik tanpa batang sing kandel ora bisa gawe ati.

    Spesifikasi Produk:

    Model Produk

    Kapasitas Produk

    Bahan Produk

    Logo

    Fitur Produk

    Paket Biasa

    WG010

    16oz (450ml)

    Tritan

    Selaras

    BPA-gratis & Dishwasher-aman

    Kantong 1pc / lawan

    Aplikasi Product:

    Piknik / Kolam renang / Bar

    213
    few

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: