Logo Pabrik Charmlite Direct Customized 650ml Water Bottle karo Lanyard kanggo Promosi

Keterangan Singkat:

Botol Plastik Ora kalebu apa sing adol ing budaya perusahaan kita, bener-bener dadi gaya urip modern lan sehat.

Plastik Charmlite Botol Banyu, luwih saka jugangan banyu, nanging motivator lan pangeling-eling kanggo mbantu sampeyan terus dihidrat lan sehat sedina.

Desain cute nganggo print transfer panas khusus utawa percetakan lengan.

Tutup botol: Dadi gampang ngombe kanthi tutup loncat karo muter awak.

Loro cara kanggo ngombe: Apike banget kanggo ngombe langsung lan nambahake persagi es.

Strip Portable digawe: Tali dhuwur lan awet, gampang digawa menyang ngendi wae.

1.Kapacitas: 22oz / 650ml

2.Material: Plastik (PET)

3.Wujud: BPA gratis, bahan panganan

4.Color & Logo: Selaras


Detail Produk

Tag Product

Botol Plastik Ora kalebu apa sing adol ing budaya perusahaan kita, bener-bener dadi gaya urip modern lan sehat.

Plastik Charmlite Botol Banyu, luwih saka jugangan banyu, nanging motivator lan pangeling-eling kanggo mbantu sampeyan terus dihidrat lan sehat sedina.

Desain cute nganggo print transfer panas khusus utawa percetakan lengan.

Tutup botol: Dadi gampang ngombe kanthi tutup loncat karo muter awak.

Loro cara kanggo ngombe: Apike banget kanggo ngombe langsung lan nambahake persagi es.

Strip Portable digawe: Tali dhuwur lan awet, gampang digawa menyang ngendi wae.

1.Kapacitas: 18oz / 500ml

2.Material: Plastik (PET)

3.Wujud: BPA gratis, bahan panganan

4.Color & Logo: Selaras

Aplikasi Product:

321fre
21321

Sampurna kanggo kegiatan ruangan lan njero ruangan kaya kemah, pendakian, lsp.

Botol banyu Charmlite apik kanggo ngukur asupan banyu saben dinane, ngelingake sampeyan tetep dihidrat lan ngombe banyu cukup sedina.

Sampeyan kudu duwe tujuan fitness kalebu bobot mundhut lan kesehatan sakabèhé.

Entuk ndhuwur kanggo ngombe banyu sing luwih akeh lan sampeyan uga bisa nambahi batu es kanggo musim panas. Tutup botol flip-up supaya gampang diombe.

Botol banyu Charmlite nggawe sampeyan gampang digawa menyang ngendi wae. Apa sampeyan nulis proyek ing kantor utawa ngomong babagan bisnis ing ruangan konferensi, gunakake botol kanggo ngisi kopi panas sing paling disenengi, sok-sok mandheg nyuda kekarepan kerja lan dadi anget lan seger.

Nerangake karo macem-macem warna sing sregep, cocog kanggo wong sing dikasihi, supaya bisa mbantu hydrated lan sehat.

Produk Rekomendasi:

detailes 4

Botol banyu 500ml

detailes 5

bottler banyu bunder

detailes 6

Botol banyu 350ml


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: