Botol Mini Cute 400ml-Water Charmlite saka Supplier Cina

Keterangan Singkat:

Logo lan warna Custom bisa ditampa. Model mini sing apik ing gaya sing lucu.

Digawe nganggo bahan BPA plastik gratis yaiku botol jinis plastik aman.

Gaya cangkeme lan slim kanggo gampang ditangani.

Pancen kasedhiya kanthi gampang & lingkungan kanggo lingkungane amarga mung bisa ngisi maneh tinimbang tuku banyu liyane.

1.Kapacitas: 14oz / 400ml

2.Material: Plastik (PET)

3.Wujud: BPA gratis, bahan panganan

4.Color & Logo: Selaras


Detail Produk

Tag Product

Logo lan warna Custom bisa ditampa. Model mini sing apik ing gaya sing lucu.

Digawe nganggo bahan BPA plastik gratis yaiku botol jinis plastik aman.

Gaya cangkeme lan slim kanggo gampang ditangani. 

Pancen kasedhiya kanthi gampang & lingkungan kanggo lingkungane amarga mung bisa ngisi maneh tinimbang tuku banyu liyane.

1.Kapacitas: 14oz / 400ml

2.Material: Plastik (PET)

3.Wujud: BPA gratis, bahan panganan

4.Color & Logo: Selaras

fw1
fwef
detail3

Tutuk lan spout sing lebet: Gampang ngresiki cangkem kanthi lebar, lan sampeyan bisa nyakot nganggo spout sing amba.

Nerangake karo macem-macem warna sing sregep kanggo cocog karo rasa lan gaya wong.

Botol banyu Charmlite cocog kanggo wong sing dikasihi kanthi desain sing lucu lan khusus.

Uga cocog kanggo para penggemar olahraga pas karo kegiatan njero ruangan & ruangan kalebu hiking, mlaku, latihan, lsp.

Sampeyan uga entheng nanging awet digunakake. Cocog kanggo gym, latian, kantor lan rekreasi ruangan.

Yen ana masalah utawa saran saka produk, please hubungi kita, kita bakal mangsuli sanalika bisa.

Produk Rekomendasi:

detail6

Botol banyu 350ml, 500ml, 800ml

detail5

bottler banyu bunder

qw

Botol banyu 400ml


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: