Tumbler terisolasi Charmlite Anyar kanggo Kalor Dingin Panas lan Kadhemen 16 Ounce - Gratis BPA

Keterangan Singkat:

Charmlite 2020 gaya anyar cuping terisolasi. Kita bisa nindakake kanthi utawa tanpa tutup miturut syarat klien. Tumbler iki yaiku BPA gratis, plumbum gratis lan ora beracun, ora ana bau busuk. Luwih becik kanggo omben-omben sing panas lan adhem. Kejabi, kita bisa nyedhiyakake kemasan kothak warna kanthi warna.

1.Kapacitas: 16oz

2.Material: Plastik (AS)

3.Wujud: BPA gratis, bahan panganan

4.Color & Logo: Selaras

5.Manufacture: Plastik Funtime


  • Model No. CL-DW007
  • Detail Produk

    Tag Product

    2020 cetakan anyar. Desain tumbler terisolasi gaya gaya liyane. Tembok dobel digabung karo ultrasonik. Ana bolongan ing tutup. Tali bisa dipasang ing kene. Cocog banget kanggo pelanggan. Lan gampang banget kanggo ngresiki.

    6666
    5555

    Tumbler Insulated iki nganggo tembok kaping pindho, sing diisolasi nganggo ultrasonik. Gelas iki cocog kanggo ombenan sing adhem. Sampeyan ora bakal krasa adhem nalika nahan. Mangga njupuk tumbler iki nalika sampeyan lagi ing pesta utawa kampanye karo kanca-kanca. Dheweke katon apik saka foto. Lan kaca iki bisa digunakake maneh, sampeyan bisa nggunakake kaping pirang-pirang.

    4444
    3333

    Lan tumbler iki bisa uga nggawa sarat, sing bisa nyegah omben-omben. Ana bolongan ing sisih ndhuwur tutup. Bolongan kasebut bisa ditutup nalika sampeyan ora butuh. Sampeyan uga bisa milih tanpa tutup yen sampeyan ora butuh tutup. Kanggo tutup, disaranake nggunakake jerami stainless steel sing bisa diakses.

    2222
    1111

    Kapasitas kaca kebak 16 ons. Iku ukuran sing paling populer, cocog kanggo saben wong. Saka gambar kaya ing ndhuwur, yen nindakake warna ing njero tembok, kaca kasebut katon luwih apik banget. Gagasan iki pancen apik kanggo panggunaan kulawarga utawa kanggo pesta. Saben wong bisa milih warna favorit, lan aja kuwatir maneh ngeculke kaca iki.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: