Piala Minuman Bentuk Nanas Plastik Charmlite Anyar kanthi Lampu LED 16oz

Keterangan Singkat:

Desain cangkir nanas iki cocog kanggo piknik musim panas ing pesta tema pantai utawa kolam renang. Lan nganggo fungsi LED! Ngendhokke lan rasakake omben-omben kadhemen saka tumbler berbentuk nanas lan ketaman sampeyan lagi liburan. Cawan sing apik banget. Kandhang, tetep omben-omben kadhemen, gampang dienggo lan resik. Iki kenek kanthi ukuran 16 ons. Apike wong-wong mau apik banget lan apik banget. Sing digawe nganggo plastik gratis BPA. Loro cocog kanggo wong diwasa lan bocah.

● Kanthi fungsi LED
● konstruksi plastik sing awet, BPA
● Desain kedap tutup skru mbantu nyegah bocor lan tumpahan
● Kapasitas: 16oz
● Bahan: PET kanggo awak, PE kanggo tutup
● Werna: Selaras


  • Model No. CL-PA001
  • Detail Produk

    Tag Product

    Aplikasi Product:

    Nampilake SIP KEMPETAN PAKEF PLASTIK ing tangan sampeyan
    Piala Pineapple Gampang ing Paradise tropis Sampeyan
    • DRAMAT TROPIKAL: ngrampungake tampilan Hawaii sampeyan kanthi Set Cup Cups nanas. Saben tuwung ana 16 oz kanthi skru sipper, jumlah sing bisa ngombe minuman Hawaii favorit.
    • KEBAIKAN: Bocah-bocah seneng ngombe omben nganggo Piala Plastik nanas, amarga tutup sing nganggo skru kanthi sipper sing ditekuk, bisa mlaku lan malah nari tanpa ngombe omben-omben.
    • CUPS PLASTIK PINEAPPLE: digawe saka bahan plastik berkualitas tinggi, supaya aman lan tahan lama.
    • FAIR BAHASA HAWAIIAN: Ngombe ing cangkir unik menehi rasa nyuda. Nanas plastik minangka hadiah sing cocog kanggo umur apa wae lan uga bisa menang kanggo pesta lan karnaval.
    • Kanthi fungsi LED
    Musim musim panas minangka musim favorit kita. Rampungake pesta musim panas sampeyan karo tuwung nanas plastik. Duwe
    pengunjung, kanca, lan kulawarga ngombe karo iki, lan bakal nyenengake tambahan uga nyenengake dikirimake ing Instagram sampeyan. Kajaba saka
    iku, iki minangka hadiah sing apik kanggo karnaval. Apa pemain sampeyan menang salah sawijining, ora bisa nahan penampilan musim panas.
    Entuk duweke saiki lan wiwiti pesta!

    Charmlite New Plastic Pineapple Shape Drinking Cup with LED Funtion 16oz6 (1)
    Charmlite New Plastic Pineapple Shape Drinking Cup with LED Funtion 16oz6 (2)
    Charmlite New Plastic Pineapple Shape Drinking Cup with LED Funtion 16oz6 (3)
    Charmlite New Plastic Pineapple Shape Drinking Cup with LED Funtion 16oz6 (4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: