650ml BPA Plastik Charmlite - Botol banyu kanthi Lantai Stainless lan Base

Keterangan Singkat:

Botol banyu Charmlite digawe saka bahan sing aman lan bebas racun tanpa BPA, sampeyan bisa yakin manawa pancen sehat!

Stainless steel twist off cap, ergonomic lan gayane desain. Ukuran paling apik kanggo njupuk ing ngendi wae, sampurna minangka kanca perjalanan.

Cocog kanggo njaba ruangan - Kasedhiya macem-macem warna.

Dheweke pancen becik kanggo minuman minuman favorit sampeyan, nanging sing sampeyan aturake. Tuangake minuman sing paling disenengi, apa banyu, jus, lancar, susu, teh, soda, dadi mung sip lan nikmati.

1.Kapacitas: 22oz / 650ml

2.Material: Plastik (AS)

3.Wujud: BPA gratis, bahan panganan

4.Color & Logo: Selaras


Detail Produk

Tag Product

Dheweke pancen becik kanggo minuman minuman favorit sampeyan, nanging sing sampeyan aturake. Tuangake minuman sing paling disenengi, apa banyu, jus, lancar, susu, teh, soda, dadi mung sip lan nikmati.

1.Kapacitas: 22oz / 650ml

2.Material: Plastik (PET)

3.Wujud: BPA gratis, bahan panganan

4.Color & Logo: Selaras

Aplikasi Product:

fwkeu23
pic3
xijie3

Katrangan produk

Olahraga Botol Banyu Olahraga sing Bisa Digunakna kanthi Lantai Stainless Steel

Kita kabeh ngerti pentinge tetep dihidrat. Njupuk botol banyu gaya klasik iki dadi luwih gampang.

Kapasitas sing beda bisa dadi pilihan. Cocog kanggo bocah lan wong diwasa.

Prasaja kanggo ngresiki lan ngramut, nggawe botol sing sampurna kanggo kerja, muter lan lelungan.

Botol banyu Charmlite gampang digawa lan cocog kanggo lelungan bisnis. Nalika sampeyan lagi lungguh ing sepur, pasang botol ing meja, deleng pemandangan ing njaba jendela nalika ngombe minuman favorit lan nikmati wayahe.

Kanthi Botol Charmlite, pilihan hidrasi portebel sampeyan ora duwe watesan, dadi terus maju lan luwih akeh. Urip lan ngombe.

Produk Rekomendasi:

213fe

Botol banyu 350ml, 500ml, 800ml

xijie5

botol banyu menehi pluru

xijie6

Botol banyu 350ml mini gaya


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: