Mug Kopi Plastik Charmlite nganggo Screw Lid lan Silicone Band Reusable Gaya 16oz

Keterangan Singkat:

Iki bodo kopi plastik minangka pilihan sing paling apik kanggo nikmati minuman favorit sampeyan! Digawe saka plastik awet, kanca lelungan iki duwe insulasi tembok kaping pindho sing mbantu ngombe panas utawa adhem. Tutup kasebut duwe mekanisme kedher skru sing mbantu nyegah tumpahan. Lengan tanpa tekstur, tanpa slip, ora mung pengawal maneh scalding nanging nambah warna pop sing nyenengake. Putus perjalanan iki bisa ditangkepi nganti 16-an.

1. Konstruksi plastik sing bebas, BPA; jampel tembok tembok dobel terus ngombe panas utawa adhem

Desain sealing tutup 2.Srew mbantu nyegah bocor lan tumpahan

3. lengen klambi lengen

4.Kapungan: 8oz, 12oz, 16oz

5.Material: PP, serat pring, jerami gandum (biodegradable)

6.Color & Logo: Selaras


  • Model No. CL-CM001
  • Detail Produk

    Tag Product

    Aplikasi Product:

    Jaga kopi, latte, utawa teh sampeyan isih nalika sampeyan lagi lunga! Gedhe, kuwat 16-ons. cangkir minuman panas plastik duwe larutan sedhot plastik sing nyenyet lan becik kanggo lelungan lan ngentekake wektu ing njobo. Cocog maneh ing toko kopi, toko sing gampang, stasiun gas, restoran, konsesi, kantor, lan kafeterias.

    Tembok siji lan tembok tembok kaping pindho kasedhiya.

    Pilihan macem-macem kapasitas: 8oz, 12oz, 16oz, 20oz.

    Macem-macem pilihan tutup: tutup PP tutup, tutup KP, silikon tutup

    Macem-macem pilihan materi: PP, jerami gandum, serat pring

    Macem-macem posisi merek: ing band silikon, utawa ing tuwung

    Akeh efek rampung: mengilap, utawa fros

    2222
    3333
    1111
    4444

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: