Stadion Charmlite 16 oz. Cups Plastik, 10 Pack Tumbler Minuman sing Bisa Digunakake kanggo Pesta, Acara, Pemasaran, Pernikahan, Proyék DIY utawa Picnics BBQ, Ora BPA (Biru)

Keterangan Singkat:

Cangkir plastik plastik Charmlite sampurna kanggo nggawe desain unik sampeyan dhewe.
Tahan minuman favorit sampeyan nalika nampilake logo lan luwih akeh! Kita nawakake cangkir kasebut kanthi macem-macem warna lan jumlah, supaya sampeyan bisa entuk paling akeh kanggo dhuwit sampeyan. Kabeh cangkir stadion plastik kita digawe saka bahan plastik awet 100%. DIY, apa proyek dhewe, pantai, ulang tahun, pesta, acara, sarjana lan pesta bachelorette, persaudaraan, soror, pesta pernikahan, njobo, kemah, BBQ,, kumpul, pengumpulan dana, bisnis, organisasi, monogram, utawa mung digunakake kanggo saben dinten. Pungkasane kesempatan lan panggunaan pungkasan kanggo produk iki!
Kopi ngombe sing bisa dienggo maneh supaya bisa ditindakake lan ndhukung kabeh acara pribadi, perusahaan, utawa merek sampeyan. Entuk siji-10 paket kanggo kumpul cilik utawa pirang-pirang bungkus kanggo ndhukung klompok luwih gedhe.
Materi: PP (plastik)
Fitur: BPA gratis, bahan panganan
Kapasitas: 8oz / 12oz / 16oz / 20oz / 32oz
Werna & Logo: Ditampa kanthi khusus


Detail Produk

Tag Product

Spesifikasi Produk:
Proyek sing apik kanggo DIY, nggawe acara pantai, ulang tahun, utawa bachelorette, nambah pesta soritas kuliah, utawa nambahake pesen warna lan paweling menyang pesta utawa lulusan, kesempatan marketing lan branding ora ana wates.
Kasedhiya ing 12oz, 16oz, 22oz, lan 32 oz., Tumbler ngombe kabeh-kaya iki kosong kanggo nambah logo, dekal, utawa jeneng merek lan entuk macem-macem warna sing nyenengake, bisa dielingake kanggo cocog karo bisnis sampeyan. utawa acara, kalebu ireng, biru, abang, ijo, cetha, kuning, jambon panas lan liya-liyane.

Drinking Cup2 (1)
10 Pack Reusable Drink Tumblers for Parties2
Drinking Cup2 (3)

Paling Apik Kanggo Acara njero ruangan & Luas (Pesta / Ngarep / BBQ / Camping)

Produk Rekomendasi:

10 Pack Reusable Drink Tumblers for Parties3 (1)
10 Pack Reusable Drink Tumblers for Parties3 (3)
10 Pack Reusable Drink Tumblers for Parties3 (2)

10oz cangkir IML PP

16oz cangkir PP  

Piala Stadium 22oz


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: