Hubungi Kita

Kita ora mung ngasilake cangkir, nanging uga urip sing apik!

Unit 1421 & 1422, Tech Tech Tech. Bldg, No.76 South Hubin Rd, Xiamen, China 361004

0086 13616055818
0086 592 2022815

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm
Setu, Minggu: Ditutup

ING NGANGGO BISA DENGAN US?