2019 Autumn Canton Fair & Hong Kong Lifestyle Show Show

Ing wulan Oktober 2019, Charmlite Co, ltd. dirawuhi rong pertunjukan bisnis: 2019 Pameran Autumn Canton & Hong Kong Global Gaya Hidup Pameran Gaya Urip. 581 Pelanggan saka 57 negara sing beda-beda ngunjungi stan kita. 

Pelanggan VIP saka Eropa padha ngrembug babagan kiriman kothak cangkir plastik sing anyar. Dheweke duwe jumlah sing apik.

Distributor Disney saka UK seneng ngerti yen kita duwe Disney FAMA. Dheweke ngarep-arep bisa nggarap kita ing cangkir plastik kanthi pucuk vinyal.

Pelanggan saka Australia, Jerman pengin nggarap kita ing produk anyar: mug serat serat pring biodegradable.

Distributor anggur gedhe Australia dadi kasengsem ing gelas anggur plastik plastik lan gandum tritan.

Loro perusahaan promosi sing misuwur saka Spanyol lan Afrika Kidul seneng ngerti yen kita minangka supplier hadiah & promosi.

Sugeng rawuh kanggo ngunjungi papan wisata ing wulan April 2020!

exibitioan019


Wektu kirim: Dec-25-2019