2020 Pameran Kanton Online

Charmlite wis nekani Pameran Kanton kaping 127 sing dibukak wiwit 15k, Juni lan pungkasan tanggal 24k, Juni. Penting banget amarga Canton Fair, uga dikenal minangka China Import lan Export Fair, wis dipindhah menyang awan kanggo pisanan wiwit diwiwiti 63 taun kepungkur.

Kanggo acara iki, Charmlite nyiapake introduksi video nganggo basa Inggris kanggo produk anyar, nawakake streaming langsung terus lan nggunakake teknologi realita virtual kanggo nampilake barang kanggo narik pengunjung menyang sesi iki pameran iki kanggo pertama kalina.

图片1
图片2

Klien anyar saka negara-negara kayata Rusia, Jerman, Meksiko, Turki lan ect duwe panjaluk banget kanggo produk bermutu tinggi. Charmlite duwe pabrik profesional kita dhewe karo BSCI, Disney Fama, BSCI, audit pabrik CFA, lan duwe bisnis karo merek gedhe, Coca cola, Fanta, Pepsi, Disney, uga Bacardi. Ing kene kita nuduhake sawetara gambar kaya ing ngisor iki kanthi desain, kualitas lan rega sing luwih kompetitif, kayata cangkir pekarangan, gelas anggur plastik, botol banyu, cangkir PP, cangkir kopi lan bank duwit receh. Dheweke kudu entuk resepsi sing apik ing pasar lan mbantu sampeyan nambah bisnis.

图片3
图片4
图片5
图片9
图片8
图片7
图片6

Charmlite rawuh ing Pameran Kanton 127th online ora mung langkah sing penting kanggo ngatasi tantangan sing digawa dening COVID-19, nanging uga nuduhake tekad Charmlite supaya stabil kabeh bisnis kita.

Nggunakake teknologi informasi lengkap kalebu internet, data gedhe, komputasi awan lan intelijen buatan, Canton Fair taun iki nuduhake metode kerjasama kanggo perusahaan manca lan domestik lan kapercayan inspirasi kanggo nemokake kesempatan ing sajrone tantangan.

Kanggo nggawe pemahaman sing luwih apik babagan Charmlite, bukak foto booth kita ing taun kepungkur kanggo pangeling.

自建站新闻稿封面

Muga-muga sampeyan bisa ngarep-arep karo sampeyan! Ayo Nggawe Produk sing Sukses bebarengan!


Wektu kirim: Jun-23-2020