Seminggu Wisata Thailand

Charmlite duwe perjalanan taunan kanggo "klumpukan kulawarga". Ing Nopember 2019, kita tindak menyang Thailand kanggo nemu budaya lan adat Thailand ing negara misterius iki.

Nggawa dompet lan nggawa koper, ayo ~

One-Week Travel to Thailand1
One-Week Travel to Thailand2
One-Week Travel to Thailand3

Sawadeeka, kita ing Istana Grang

Sawadeeka, we were in Grang Palace
Sawadeeka, we were in Grang Palace1
Sawadeeka, we were in Grang Palace2

Nuli numpak prau ing Kali Chao Phraya, diarani "Kali Ibu" ing Thailand.

Chao Phraya River1
Chao Phraya River

Kulawarga Charmlite ing Museum Erawan

Charmlite family in the Erawan Museum
Charmlite family in the Erawan Museum1

Seneng jajanan lokal ing PASTAYA FLOATING MARKET

Sawise nedha bengi, kita nglakoni riadah ing sekitar Pasar Ngambang, nyenengake karakteristik lokal. 

PATTAYA FLOATING MARKET1
PATTAYA FLOATING MARKET4
PATTAYA FLOATING MARKET2
PATTAYA FLOATING MARKET5
PATTAYA FLOATING MARKET3
PATTAYA FLOATING MARKET6

Kanthi seneng banget ing festival banyu sing sempit, kita rumangsa kepenak karo Thailand lokal lan budaya.

Water-splashing festival1
Water-splashing festival2

Budak - Lady minangka jinis budaya pariwisata sing misuwur ing Thailand. Kabeh wong seneng ndeleng lady-boy kanggo pisanan.

Budak - Lady minangka jinis budaya pariwisata sing misuwur ing Thailand. Kabeh wong seneng ndeleng lady-boy kanggo pisanan.

Lady--boy1
Lady--boy2

Liburan siji minggu rampung karo bentang apik banget ing Red Sky Bar.

Red Sky Bar2
Red Sky Bar1
Red Sky Bar3

Wektu kirim: Dec-20-2019