Tema Charmlite kanggo karnaval 55oz Ukuran Plastik Margarita Gedhe Dekorasi Pesta Coklat

Keterangan Singkat:

Kaca tingal margarita Charmlite njupuk bentuk elegan kanthi batang transparan, poised kanthi batang transparan.

Gelas margarita ukuran plastik super awet iki duwe tampilan lan rasa gelas tanpa ana ancaman risak.

Iki minangka gelas anyar sing ora bakal lali karo umume wong. Gunakake margarita super iki kanggo ngladeni VIP lan tamu sing diajeni.

Barang iki sing ramah Eco. Disaranake tangan.

Gelas margarita plastik iki pas kanggo BBQ, pesta blumbang, utawa sembrono wae.

 

Kapasitas: 55oz / 1500ml

Materi: PS

Fitur: Bahan Pangan / BPA gratis

Werna & Logo: Selaras


Detail Produk

Tag Product

Aplikasi Product:

Kaca tingal margarita Charmlite njupuk bentuk elegan kanthi batang transparan, poised kanthi batang transparan.

Gelas margarita ukuran plastik super awet iki duwe tampilan lan rasa gelas tanpa ana ancaman risak.

未标题-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apa wae margarita roso sing sampeyanlayani, kabeh wong bakal kesengsem nalika dilayani ing kaca margarita plastik iki.

Iki minangka gelas anyar sing ora bakal lali karo umume wong. Gunakake margarita super iki kanggo ngladeni VIP lan tamu sing diajeni.

场景1 (2) 场景1 (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barang iki sing ramah Eco. Disaranake tangan.

Gelas margarita plastik iki pas kanggo BBQ, pesta blumbang, utawa sembrono wae.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: