Warta

  • 2020 Online Canton Fair

    2020 Pameran Kanton Online

    Charmlite wis rawuh ing Pameran Kanton kaping 127 sing dibukak wiwit tanggal 15, Juni lan pungkasan tanggal 24, Juni. Penting banget amarga Canton Fair, uga dikenal minangka China Import lan Export Fair, wis dipindhah menyang awan kanggo pisanan wiwit diwiwiti 63 taun kepungkur. ...
    Waca liyane
  • Expert Wine Tips: How To Spot High Quality Glassware

    Tips Pakar Anggur: Cara Ndhaptar Barang kaca Barang Mutu sing Kualitas Tinggi

    Gelas anggur minangka bagean gedhe saka budaya lan teater anggur - minangka salah sawijining prekara sing sepisanan babagan restoran sing enak, utamane sing paling apik ing gaya kulon - yaiku gelas ing meja. Yen kanca ngulungake sampeyan kaca segelas anggur sajrone pesta, kualitas gelas sing diaweni ...
    Waca liyane
  • 2019 Autumn Canton Fair & Hong Kong Lifestyle Show

    2019 Autumn Canton Fair & Hong Kong Lifestyle Show Show

    Ing wulan Oktober 2019, Charmlite Co, ltd. dirawuhi rong pertunjukan bisnis: 2019 Pameran Autumn Canton & Hong Kong Global Gaya Hidup Pameran Gaya Urip. 581 Pelanggan saka 57 negara sing beda-beda ngunjungi stan kita. ...
    Waca liyane
  • One-week Travel To Thailand

    Seminggu Wisata Thailand

    Charmlite duwe perjalanan taunan kanggo "klumpukan kulawarga". Ing Nopember 2019, kita tindak menyang Thailand kanggo nemu budaya lan adat Thailand ing negara misterius iki. Nggawa dompet lan nggawa koper, ayo ~ ...
    Waca liyane
  • 2019 Spring Canton Fair

    2019 Fair Canton Fair

    Ngomong kanthi pasuryan nambah pangerten kanggo saben liyane. Kanca-kanca lawas seneng ngobrol kanthi apik sawise kakehan kerjasama, pelanggan anyar seneng ndeleng kanca anyar kanthi apik kanggo bisa bebarengan. ...
    Waca liyane
  • Our Team

    Tim Kita

    Seneng wektu bebarengan, bareng karo saben liyane, urip sing nyenengake minangka motivasi kanggo kita nyedhiyakake solusi profesional kanggo mitra lan klien kita. ...
    Waca liyane