Tips Pakar Anggur: Cara Ndhaptar Barang kaca Barang Mutu sing Kualitas Tinggi

Gelas anggur minangka bagean gedhe saka budaya lan teater anggur - minangka salah sawijining prekara sing sepisanan babagan restoran sing enak, utamane sing paling apik ing gaya kulon - yaiku gelas ing meja. Yen kanca ngulungake gelas anggur sajrone pesta, kualitas gelas sing diulungake sampeyan bakal ngomong babagan anggur ing njero.

Nalika iki bisa uga katon kaya ngetrenake presentasi, mula sejatine kualitas kaca duwe pengaruh sing signifikan babagan cara sampeyan nemu anggur. Dadi, sampeyan kudu mbuwang wektu kanggo ngerti pratandha utama babagan kualitas supaya sampeyan yakin manawa sampeyan ora ilang pengalaman gedhe kanthi nggunakake piranti kaca sing ora cocog.

Titik pertama sing kudu dipertimbangake yaiku kajelasan. Kaya nalika ngrasakake anggur, kita bisa nggunakake mripat minangka alat pisanan kanggo ngadili kualitas kaca. Wineglass digawe saka kristal (sing ngemot timbal) utawa gelas kristal (sing ora ana) bakal luwih cerah lan kajelasan tinimbang digawe saka kaca jeruk soda (jinis kaca sing digunakake kanggo windows, umume botol lan wadhah). Perbezaan kasebut kayata umpluk utawa kelir biru utawa ijo sing katon nyata yen bahan mentah sing luwih murah wis digunakake.

Cara liya kanggo ndeteksi apa kaca digawe saka kristal utawa kaca yaiku nutul sisih paling gedhe ing Bowl nganggo driji - sampeyan kudu nggawe swara muni sing apik kaya lonceng. Crystal luwih tahan lama tinimbang gelas lan saengga ora bisa cip utawa nyusup wektu.

Titik kapindho sing kudu ditimbang yaiku bobot. Sanajan gelas kristal lan kristal luwih ringkes tinimbang kaca, kekuwatan sing ditambah ateges bisa diunekake super halus lan gelas kristal bisa luwih tipis lan luwih entheng tinimbang kaca. Distribusi bobot uga penting banget: dhasar kudu abot lan jembar, supaya kaca ora gampang tip?

Nanging, bobot dhasar lan bobot mangkok kasebut kudu imbang supaya gelas kasebut kepenak terus dicenthang. Gelas anggur kristal sing apik banget asring katon apik, nanging nambah bobot lan bisa nyametake anggur ing kaca kasebut.

Papan utama nomer telusuran kanggo kualitas kaca anggur yaiku rim. Rim sing rol, sing jelas katon amarga wes ketimbang saka bokor ing ngisor iki, menehi pengalaman kurang luwih murni tinimbang rim laser.

Kanggo ngrasakake efek iki kanthi luwih jelas, tambahake kanthi ngombe anggur saka bodo sing kandel kanthi lambe sing bunder: anggur kasebut bakal dadi angel lan kikuk. Nanging, rim cut laser luwih rapuh tinimbang gulungan lan gelas kudu digawe saka kristal berkualitas tinggi supaya bisa gampang nggawe chip kanthi gampang.

Liyane saka kapentingan yaiku kaca sing ditiup tangan utawa ditiup mesin. Tiup tangan minangka kerajinan sing trampil dilatih dening klompok tukang sing wis sansaya sithik lan luwih akeh mbuwang wektu dibuwang saka mesin, mula gelas jotosan tangan luwih larang.

Nanging, kualitas ditiup mesin wis saya suwe saya suwene pirang-pirang taun nganti saiki umume perusahaan nggunakake mesin kanggo bentuk standar. Nanging, kanthi cara sing unik, jotosan tangan mung siji-sijine pilihan amarga mung migunani kanggo nggawe cetakan anyar kanggo mesin kaca yen produk wis gedhe.

Tip tip ing njero carane ndelok mesin sing ditiupake tinimbang kaca sing ditiupake tangane, bisa uga ana inten sing subtle ing dasar kaca kaca tingal mesin, nanging asring mung kaca-kaca sing terlatih bisa ndeteksi.

Cukup jelas, apa sing wis dibahas mung ana hubungane karo kualitas lan ora ana hubungane karo gaya utawa wujud. Aku pribadi rumangsa ora ana gelas sing cocog kanggo saben anggur - ngombe Riesling saka kaca Bordeaux yen seneng efek kasebut ora bakal "ngrusak" anggur. Iki kabeh kalebu konteks, setelan lan rasa pribadi sampeyan.

Ngombe kaca tingal gelas anggur saka anggur anggur anggur Heller kualitas tips carane nyetop piranti kanggo kualitas berkualitas tinggi

Kanggo nyedhiyakake pengalaman sing paling apik, situs web iki nggunakake cookie. Kanggo informasi luwih lengkap, waca Kebijakan Privasi.


Wektu kirim: Mei-29-2020