Piala kewan kartun 3D Charmlite kanthi Bahan Mug Makanan Es krim Krim

Keterangan Singkat:


  • Model No. CL-IM001
  • Detail Produk

    Tag Product

    Pambuka Produk: 

    Kapasitas kewan kartun 3D iki yaiku 300ml. Gawan njero digawe saka materi PP, bagian kewan digawe saka vinyl (PVC). Dheweke minangka hadiah gedhe kanggo bocah. Lan banget tampi ing taman tema kanggo es krim. Klien bisa nindakake desain 3D sing adat. Kayadene kanggo nggawe mugs brahala. Lan klien mung kudu mbayar alat kanggo brahala. Ora cangkir. Wektu tooling udakara 25-30 dina.

    Aplikasi Product:

    Produsen: Plastik Funtime

    Kasedhiya cetakan: 100+ kewan

    Kewan kasebut kayadene urip.

    253532
    gfre34

    Apa jajan lan es krim bocah sampeyan ana ing kertas utawa plastik sing normal? Napa ora nyoba cangkir kewan kartun 3D lucu iki? Panganan bakal katon luwih apik karo wadhah iki! Bocah-bocah bisa milih kewan sing disenengi, kayata bebek kuning, buaya, dongeng biru, manuk duka, lsp.

    Sing paling penting, ing jero wadhah kasebut digawe saka PP, yaiku bahan panganan lan bebas BPA. Aman kanggo bocah. Bocah-bocah bisa nggunakake dheweke tanpa kuwatir.

    Kita bisa nindakake warna sing disesuaikan kanggo cangkir insider, biru, abu-abu, abang, kuning, putih kaya sing dikarepake. Cukup, wujude pantone sampeyan. 

    Njaba yaiku nggawe vinyl (PVC), sing uga bisa ngliwati tes standar Eropa.

    hrt324
    gtr
    grt

    Pls bebas hubungi kita yen sampeyan kudu ndeleng foto cetakan sing wis ana. Utawa yen sampeyan pengin nggawe desain sampeyan dhewe.

    Yen nggawe desain sampeyan dhewe, kita bakal ngirim nomer rinci nomer cangkir. Banjur sampeyan bisa ngrancang brahala dhewe ing file 3D. Banjur, kita bakal nggawe conto 3D nyata kanggo disetujoni sampeyan. Sawise iku, kita bakal terus mbukak jamur nyata. Yen kabeh dadi sampurna, kita bakal terus produksi produksi. Wektu tooling udakara 30 dina sawise persetujuan desain.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK KELULUSAN