Charmlite Clear Reusable Stemless Champagne Glass Seruling Kaca Kanggo Pernikahan - 10 oz

Keterangan Singkat:

Seruling champagne tanpa pecah yaiku plastik sing jelas sing tahan luwih saka kaca.
Sampeyan kabeh bisa nyenengake pesta amarga ora ana gelas sing luwih rusak kanthi nggunakake seruling plastik awet.

. Kapasitas: 10oz / 280ml
. Materi: Plastik (PET utawa TRITAN)
. Fitur: Gratis-BPA, Bahan Pangan
. Werna & Logo: Selaras


  • Model No. CL-WG008
  • Detail Produk

    Tag Product

    Pambuka Produk:
    Seruling roti panggang charmlite sing cocog kanggo acara sing diselenggarakake, pesta, bar, nightclubs utawa acara liyane sing mbutuhake alternatif ekonomi kanggo gelas permanen. Versi sing bisa dienggo digawe saka plastik keras utawa Tritan plastik sing tahan lama, PET luwih cocog kanggo panggunaan sedina, tritan bisa digunakake maneh lan aman mesin pencuci piring. Loro materi kasebut minangka bahan pangan lan bisa lulus tes kelas FDA utawa tes Eropa. Plitan plastik 100% Tritan kita bakal gumun karo tampilan kaca lan rasa. Lan produk sing digawe nganggo 100% Tritan mung ana warna lan warna - saka kaca tingal dijupuk menyang kaca tingal wiski kaya kristal. Dadi, yen sampeyan pengin tampilan modern utawa desain sing ora suwe, nalika gaya, 12 o 100 100 Tritan Shatterproof Champagne Flutes jelas luwih apik. Desain prasaja.Papa pirang-pirang sampeyan kanthi ora sengaja ngalahake kaca suling sampanye konvensional? Seruling champagne Plastik sing ora dianggep dianggep bisa ngilangi kuatir sing ana gandhengane karo nyuling seruling tradisional. Gelas anggur tanpa bobot plastik sing entheng iki pas karo gandhengane kanthi tliti lan enak. Kurangé batang dadi luwih cocog ing endi waé sing disenengi. Gelas seruling champagne tanpa digawe saka bahan plastik sing bisa awet lan daur ulang, bebas BPA lan diombe. Seruling plastik sampanye ora aman lan ora bejat, ora perlu kuatir yen ora rusak. Saben set flute champagne sing jelas cocog kanggo ngombe anggur, champagnes, minuman, koktail, sodas, minuman, lan uga gurun.
    Spesifikasi Produk:

    Model Produk Kapasitas Produk Bahan Produk Logo Fitur Produk Paket Biasa
    WG008 10oz (280ml) PET / Tritan Selaras Gratis-BPA / Dishwasher-aman Kantong 1pc / lawan

    Aplikasi Product:
    Pahargyan / Sambutan / Upacara

    Charmlite Clear Reusable Stemless Champagne Flute Champagne Glass For Wedding - 10 oz04

    Charmlite Clear Reusable Stemless Champagne Flute Champagne Glass For Wedding - 10 oz05


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: