Piala Stroberi Planceri Charmlite Spark karo Function LED 16oz

Keterangan Singkat:

Panganan layanan minuman karo cangkir strawberi sparkle iki kanthi tutup lan jerami. Nggumunake desain Stroberi sing apik, kanthi tuwung iki, kabeh cangkir iki katon luwih apik. Iki digawe saka plastik kanggo kekiatan lan kekuatan sing luwih apik, menehi kemampuan kanggo nahan pukulan, sodas, lan jeruk es adhem. Kajaba iku, sampeyan bisa nambah sithik ing sisih kiwa kanggo nggantung ing gulu kanggo njupuk cangkir ing ngendi wae. Sing paling penting, ana kursi LED ing ngisor cangkir. Bisa nganggo lampu kanthi warna-warni ing wayah wengi. Desain apik kanggo restoran, bar, pesta lan karnaval.
• Kanthi fungsi LED
• Konstruksi plastik gratis sing awet, BPA
• Desain pengedap tutup sekrup mbantu nyegah bocor lan tumpahan
• Kapasitas: 16oz


  • Model No. CL-ST001
  • Detail Produk

    Tag Product

    Aplikasi Product:

    Nampilake KUPUNAN STRAWBERRY FASHION ing PIHAKAN sampeyan
    Cara kanggo nglumpukake SUMMER sampeyan
    NGANGGO GOLEKTUK ING KANGGO

    Dadi akeh wong sing ngandhani yen ora bisa nyiyapake meja pesta, utawa dheweke ora cukup kreatif kanggo mbuwang pesta sing nyenengake. Ora bener! Tujuane kanggo nuduhake yen sampeyan bisa nindakake iki ... sapa wae sing bisa! Wujud minangka Stroberi, cangkir iki minangka desain sing apik banget. Sing paling apik, cangkir iki dilengkapi tutup gelut sing ketat kanggo nyegah tumpahan lan kekacoan. Malah jerami fleksibel malah duwe topi kanggo mbantu luwih nyuda tumpahan lan kekacoan. Yen tamu wis rampung, desain bisa digunakake dadi ngresiki angin.
    Telu warna gaya sing disenengi: awak cangkir warna transparan, badan tuwung sing solid utawa awak cangkir plated.
    Antarane gaya warna kasebut, sampeyan uga bisa nggawe warna sing jelas khusus, abang transparan, jambon transparan, ijo transparan, abang padat, ungu padhet, kuning padhet, jambon warna jambon, kuning bersalut, dll.

    Charmlite Sparkle Plastic Strawberry Cup with LED Function 16oz05
    Charmlite Sparkle Plastic Strawberry Cup with LED Function 16oz06

    Ing ndhuwur ana warna sing jelas nganggo fungsi LED.

    Charmlite Sparkle Plastic Strawberry Cup with LED Function 16oz09
    Charmlite Sparkle Plastic Strawberry Cup with LED Function 16oz10

    Ing ndhuwur ana desain warna padhet.

    Charmlite Sparkle Plastic Strawberry Cup with LED Function 16oz07
    Charmlite Sparkle Plastic Strawberry Cup with LED Function 16oz08

    Ing ndhuwur dilapisi warna abang, desain mewah. 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: