Piala Plastik Yard Plastik Charmlite Erek Kanthi Straw - 12 oz / 17 oz - 350 ml / 500 ml

Keterangan Singkat:

Coba dipikir Yards Pesta sing nyenengake! Charmlite duwe pabrik OEM lan ODM profesional ing pekan. Kabeh produk kasebut bebas BPA lan bahan panganan 100%. Cawan plastik Yard plastik gelembung kanthi jerami iku wangun klasik banget lan tahan luwih populer luwih saka 20 taun. Biasane kita duwe rong kapasitas: 350ml lan 500ml nanging yen sampeyan pengin, kita uga bisa nggawe 750ml kanthi bentuk gelembung dobel. Biasane sampeyan bisa milih warna sing beda kanggo cangkir, abang, kuning, biru utawa liya-liyane, pancen cocog banget kanggo kabeh jinis acara. Sampeyan uga bisa ngombe macem-macem warna ing cangkir pekarangan, kaya jeruk, semangka, Stroberi, Kiwi utawa liya-liyane. Banjur bakal katon apik banget.

1..Kapasitas: 12 oz / 17 oz utawa 350 ml / 500 ml

2..Material: Plastik PET

3..Fitur: Gratis-BPA, Bahan Pangan

4..Werna & Logo: Selaras


  • Model No. CL-SC008
  • Detail Produk

    Tag Product

    Pambuka Produk:

    Cangkir plastik Charmlite bisa menehi logo lan warna sing disesuaikan miturut panjaluk sampeyan. Ganti perangan minuman normal kanggo tuwung sing anyar lan apik banget iki. Cocog kanggo kegiyatan ruangan lan njero ruangan kaya kemah, BBQ, restoran, pesta, bar, karnaval, taman tema lan sapiturute. Biasane kita ngemas 1pc dadi kantong 1opp, 100pcs dadi siji karton. Sampeyan bisa entuk rega sing apik banget yen jumlah sing akeh lan kiriman segara uga ekonomi mbandhingake kuantitas sithik. Kanggo cangkir tuwung gelembung 350ml, 1X20'GP bisa ngisi udakara 30.000pcs, lan 1X40'HQ bisa ngisi sekitar 70,000pcs. Kanggo cangkir tuwung gelembung 500ml, 1X20'GP bisa ngisi sekitar 23,000pcs, lan 1X40'HQ bisa ngisi sekitar 54,000pcs.

    PSpesifikasi roduktor:

    Model Produk

    Kapasitas Produk

    Bahan Produk

    Logo

    Fitur Produk

    Paket Biasa

    SC008

    12oz / 17oz utawa 350ml / 500ml

    PET

    Selaras

    BPA gratis / Eco-friendly

    Kantong 1pc / lawan

     Aplikasi Product:

    vdj232
    fwefw
    wqe2132
    grg2312

    Paling Apik Kanggo Acara njero ruangan & Luar ruangan (Pesta / Restoran / Bar / Karnival / Taman Tema)

    Produk Rekomendasi:

    SC008(1)

    Cangkir anyar 350ml 500ml 700ml

    222

    Cangkir cuping 350ml 500ml

    111

    Cangkir cawan 600 ml


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: