Kaca Charmlite Shatterproof Wine Kaca Botol Kaca Koktail Plastik Ora Mecah - 18 oz

Keterangan Singkat:

Gelas kacamata sing ora bisa digawe digawe saka 100% tritan lan ora kelangan gelas kaya sumunar utawa transparan sawise ngumbah pencuci pinggan. Selehake menyang lantai, kaca tingal sing ora bisa ditindakake iki ora bakal nate nyuwil utawa kokain.
. Kapasitas: 18oz / 500ml
. Materi: Plastik (PET utawa TRITAN)
. Fitur: Gratis-BPA, Bahan Pangan
. Werna & Logo: Selaras


  • Model No. CL-WG018
  • Detail Produk

    Tag Product

    Pambuka Produk:
    Mungkasi mbuwang dhuwit sing ora dienggo murah lan miwiti nggawe jajanan ruangan lan instagram piknik. Siap nganggo bahan bakar gelas aman sing bisa digunakake maneh lan cuci piring. Noda tahan lan tahan lama kanggo tahan pesta, gelas digawe nganggo bahan daur ulang lan bisa mbantu nyuda sampah nalika nggunakake cangkir pesta. Ing 18 ons, kaca tingal kita cukup digunakake kanggo nggunakake omben-omben utawa semangat. Tumbuh kaya desain lan pangkalan sing amba ndadekake para bourbons, wiski, scotch, utawa gin. Saliyane koktail, kacamata apik banget kanggo omben-omben saben dina kaya pukulan, jus, susu, teh es, utawa soda.Jupuk kuatir ora nggunakake gelas sing larang ing piknik sampeyan, lan aja kuwatir babagan kaca tingal bakal rusak ing barbecue latar mburi. Kaca tingal tritan sing kita durung bisa digunakake kanggo lelungan lan njobo. Seneng vinta favorit ing konser ruangan utawa papan olah raga sing ora ngidini kaca utawa botol. Dheweke kaca tingal sing sampurna kanggo nambah kecanggihan ing camping sabanjure utawa ing ruangan. Saben kaca tingal sing ora ana gandhengane yaiku gaya polimer Tritan sing awet, bahan sing cetha karo kristal sing dipatenake sing nahan tampilan lan krasa dhuwur tanpa anané keruwetan saka kristal utawa kaca tipis. Saiki sampeyan bisa nikmati kaendahan kristal ora ana sing nggawa pesta sampeyan!

    Spesifikasi Produk:

    Model Produk Kapasitas Produk Bahan Produk Logo Fitur Produk Paket Biasa
    WG011 18oz (500ml) Tritan / PET Selaras Gratis BPA Kantong 1pc / lawan

    Aplikasi Product:
    Kolam renang / Kolam renang laut

    Charmlite Shatterproof Wine Glass Unbreakable Whiskey Cocktail Glass Plastic Wine Cup - 18 oz04
    Charmlite Shatterproof Wine Glass Unbreakable Whiskey Cocktail Glass Plastic Wine Cup - 18 oz05

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: