Charmlite 2020 Mug Kopi Kertu Alam BARU kanthi Bahan Gunakake Lid Reusable lan Biodegradable 16oz

Keterangan Singkat:

Mug Kopi sing ramah Eco - Saben cangkir digawe saka plastik polipropilena kelas bahan pangan (jero) lan gabus alam njaba (njaba). Kopi kopi sing bisa dienggo maneh lan tahan lama iki bakal dadi sampeyan suwe. Cangkir iki bisa ngganti panggunaan kopi sing ora bisa digunakake lan ora bisa pulih sing mbebayani karo planet kasebut.
Insulasi Cork Asli - Cork minangka bahan alami sing terkenal kanthi sifat penebat. Wis sejarah dawa saka panggunaan atusan; lan kita wis nemokake siji liyane! Bakal njaga omben-omben sing panas lan menehi cangkir sing ora kepenak.
100% anti banyu - cangkir iki kebak anti banyu lan wis dirancang karo saben iklim; kalebu zona asor dhuwur. Nduwe tutup tutup bocor sing cocog kanggo mbantu bocor sing ora bocor lan tumpahan minuman panas.
Perlindungan Lingkungan - Dirancang kanthi migunani lan kelestarian ing pikiran. Kita pengin nggawe bodo plancongan sing omben panas sing ramah lingkungan nanging ora kompromi karo bahan tahan lama sing berkualitas tinggi. Dikirim ing kemasan produser daur ulang.


  • Model No. CL-LW021
  • Detail Produk

    Tag Product

    Aplikasi Product:

    2020 KENAIKAN GRATIS Kopi Mug Biodegradable
    Loro ukuran sing kasedhiya: 16OZ & 12OZ
    Rong pilihan merek: layar sutra lan transfer panas
    Telung opsi tutup: tutup PP anyar, tutup tradisional, tutup silikon

    Natural Cork Coffee Mug2

    Bodo kopi gabus iki apike kanggo papan sing bisa digunakake lan lelungan kanggo omben panas. Kita wis nyoba golek imbangan sing sampurna antarane panggunaan lan kelestarian; nggunakake bahan sing aman lan kabukten sing bakal uji coba nalika mbantu ngrampungake dampak lingkungan kanthi terus ngandelake cangkir kopi sing ora bisa dienggo maneh sing asring digunakake ing toko. Cangkir lan cangkir kita kasedhiya ing macem-macem gaya, warna, ukuran, lan uga bahan - supaya sampeyan bisa nemokake sing paling cocog kanggo sampeyan. Saben cangkir duwe karakteristik lan kaluwihan sing unik.

    Natural Cork Coffee Mug3
    Natural Cork Coffee Mug4
    Natural Cork Coffee Mug5
    Natural Cork Coffee Mug6
    Natural Cork Coffee Mug7

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: